Victoria Palace

Victoria Street, London, SW1E 5EA GB

Hamilton

Hamilton

4,7/5 - Op basis van 567 beoordelingen
van 567 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: zaterdag 28 september 2024
 • Looptijd: 2 hours 45 minutes (inc. Interval)
Tickets vanaf 28,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Hamilton in Londen

Woon de bekroonde musical HAMILTON bij in West End! Winnaar van 11 Tony Awards, waaronder die voor Beste Musical, 7 Olivier Awards, waaronder die voor Beste Nieuwe Musical, de Pulitzerprijs voor Drama 2016 en de Grammy Award 2016 voor Beste Muziektheateralbum - HAMILTON vertelt het verhaal van het Amerika van toen, zoals het Amerika nu vertelt.

HAMILTON heeft boek, muziek en teksten van Lin-Manuel Miranda , wordt geregisseerd door Thomas Kail , met choreografie van Andy Blankenbuehler en muzikale begeleiding en orkestraties door Alex Lacamoire en is gebaseerd op Ron Chernow 's biografie van Alexander Hamilton.

Het verhaal

HAMILTON is het verhaal van de grondlegger van Amerika, Alexander Hamilton, een immigrant uit West-Indië die tijdens de Revolutionaire Oorlog de rechterhand van George Washington werd en hielp bij het vormgeven van de fundamenten van het Amerika dat we vandaag de dag kennen. De partituur combineert hiphop, jazz, blues, rap, R&B en Broadway.

Waarom je Hamilton zou moeten zien

HAMILTON , geschreven door een van de grootste namen in het muziektheater, is een baanbrekende productie die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De productie bevat een boeiende historische verhaallijn, uitzonderlijke muziekscore en ongeëvenaarde uitvoeringen, avond na avond.

Officiële theatertickets voor Hamilton

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Victoria Palace. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Hamilton, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Hamilton was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zaterdag 28 september 2024

 • Looptijd:

  2 hours 45 minutes (inc. Interval)

 • Leeftijdsbeperkingen

  Aanbevolen voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen jonger dan 16 jaar MOETEN begeleid worden en naast een tickethouder zitten die minstens 18 jaar oud is. Kinderen jonger dan 3 jaar worden niet toegelaten. Iedereen moet een eigen ticket hebben om binnen te komen.

 • Belangrijke informatie

  Iedereen moet een eigen ticket hebben om binnen te komen. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten begeleid worden en naast een tickethouder zitten die minstens 18 jaar oud is. Kinderen jonger dan 3 jaar worden niet toegelaten. Laatkomers worden pas toegelaten na een passende pauze in de voorstelling.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Hamilton meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijden voorstelling
ma - 19:30
di - 19:30
wo - 19:30
do 14:30 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo - -

Volgende uitvoeringen voor Hamilton in het LYRIC THEATRE

vandaag21 feb 202419:30
morgen22 feb 202414:30
morgen22 feb 202419:30
vrijdag23 feb 202419:30
zaterdag24 feb 202414:30
zaterdag24 feb 202419:30

Goedkope tickets voor Hamilton

Ga in Londen naar Hamilton kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Hamilton! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Hamilton in Victoria Palace.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Hamilton in Victoria Palace.

Hamilton beoordelingen

4,7 uit 5 Op basis van 567 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Tieners (86%)
 • Koppels (88%)
 • Theatergangers (93%)