Menu

Over ons

Veilig online boeken

LondonBoxOffice.nl biedt u de mogelijkheid om veilig online tickets voor theaters in Londen te boeken. We beschikken over verschillende tickets en kopen op voorhand tickets voor de belangrijkste West End-producties zodat we het hele jaar door tickets kunnen aanbieden. We spannen ons in om u te voorzien van up-to-date informatie, samen met de beste beschikbaarheid van tickets en prijzen.

Uw ticket voor het theater boeken, gaat snel en gemakkelijk

U kunt uw theatertickets in 4 eenvoudige stappen online boeken:

 1. Selecteer gewoon de voorstelling en de datum waarop u wilt gaan
 2. Kies uw datum met behulp van een gebruiksvriendelijke agenda
 3. Selecteer waar u wilt zitten
 4. Controleer uw bestelling en ga naar onze beveiligde betaalpagina
 5. Geniet van de voorstelling!

De telefoonlijn van de klantenservice is 7 dagen per week open

Als u liever met een van onze vriendelijke reserveringsagenten spreekt, neem dan telefonisch contact op en wij zullen u graag helpen. Onze telefoonlijnen zijn 7 dagen per week geopend.

Speciale aanbiedingen

Bij LondonBoxOffice.nl proberen we altijd om de prijzen te verlagen. We werken nauw samen met producers om u goedkope kaartjes voor het theater te kunnen aanbieden. De aanbiedingen zijn meestal voor voorstellingen op weekdagen, maar ook matineevoorstellingen op zaterdag, afhankelijk van de productie. Als we geen korting kunnen krijgen, dan rekenen we een boekingskost aan, volgens de STAR-richtlijnen.

In vertrouwen kopen

Alle theatertickets die via deze website worden aangeboden, zijn onderhevig aan de regels die door de Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR) werden opgesteld.

Wanneer u een ticket koopt, zorg er dan voor dat u altijd het volgende weet:

 • De nominale (officiële) prijs van het ticket
 • Bijkomende reserveringskosten
 • Uw zitplaatsen

* Prijs aan de kassa/officiële prijs

Waarom zou u uw tickets bij London Box Office boeken?

 • Veilige tickets van geautoriseerde verkopers
  Lid van STAR

  Al onze theatertickets zijn onderhevig aan de regels die door de Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR) werden opgesteld. Ons online ticketingplatform is beveiligd met SSL-technologie en 24/7 beschikbaar.

 • Dynamische zaalplannen
  Dynamische zaalplannen

  Voor de meeste West End-theaterstukken bieden we dynamische zaalplannen aan, zodat u gemakkelijker uw favoriete stoelen kunt kiezen.

 • Onmiddellijke bevestiging
  Onmiddellijke bevestiging

  Uw boeking wordt in realtime bevestigd. U hoeft alleen maar uw bevestiging af te drukken of te tonen op uw mobiele telefoon om op de dag van de voorstelling het theater binnen te gaan en toegang te krijgen tot uw plaatsen.