Kit Kat Club at the Playhouse

Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB

Cabaret

Cabaret

4,8 114 beoordelingen van 114 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: zaterdag 31 mei 2025
 • Looptijd: 2hr 45min. Incl. 1 interval.
Tickets vanaf 42,99€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Cabaret in Londen

Deze intieme en opwindende nieuwe productie van CABARET won een recordaantal van zeven Olivier Awards, waaronder die voor Beste Musical Revival, en is het populairste ticket van Londen.

Het verhaal

CABARET speelt zich af in het Berlijn van 1929-1930 en vertelt het verhaal van het genotzuchtige nachtleven in de louche Kit Kat Club. We maken kennis met een Amerikaanse zangeres en danseres genaamd Sally Bowles, die tijdens het interbellum in Duitsland woont. Bowles droomt ervan rijk en beroemd te worden, maar ze heeft een drankprobleem en ontmoet de Amerikaanse schrijver Clifford Bradshaw. Deze musical vertelt het verhaal van hun relatie, maar ook hoe de situatie in Berlijn verandert rond de buitenmuren van de club.

Waarom je Cabaret moet zien

Deze nieuwe West End-productie, een van de meest succesvolle musicals aller tijden, bevat de nummers 'Wilkommen', 'Don't Tell Mama', 'Mein Herr', 'Maybe This Time', 'Money' en het titelnummer 'Cabaret' ' – met de beroemde Kit Kat Club in Berlijn, tot leven gebracht door de transformatie van het Londense Playhouse Theatre. Het is een van de meest intieme en inspirerende theaterstukken die je ooit zult ervaren in West End.

Officiële theatertickets voor Cabaret

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Kit Kat Club at the Playhouse. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Cabaret, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Cabaret was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zaterdag 31 mei 2025

 • Looptijd:

  2hr 45min. Incl. 1 interval.

 • Leeftijdsbeperkingen

  Leeftijden 12+. Naar goeddunken van ouders/voogd.

 • Belangrijke informatie

  Probeer een uur voordat de show begint bij het theater aan te komen om de volledige ervaring van de Kit Kat Club te ervaren.

  Let op: de producenten kunnen het optreden van een bepaalde artiest niet garanderen – deze is altijd onderhevig aan ziekte, letsel en wettelijke vakantierechten.

  Layton Williams zal niet optreden op zaterdag 29 juni (beide shows), dinsdag 16 juli (avond), woensdag 17 juli (beide shows), maandag 5 augustus (avond), vrijdag 13 september (avond) en zaterdag 14 september (beide shows). Bij deze uitvoeringen wordt de rol gespeeld door Toby Turpin.

  Rhea Norwood treedt niet op op woensdag 5 juni (matinee), donderdag 13 juni (avond), woensdag 19 juni (matinee), donderdag 27 juni (avond), woensdag 3 juli (matinee), donderdag 11 juli (avond), Woensdag 17 juli (matinee), donderdag 25 juli (avond), woensdag 31 juli (matinee), donderdag 8 augustus (avond), woensdag 14 augustus (matinee), donderdag 22 augustus (avond), woensdag 28 augustus (matinee), donderdag 5 september (avond), woensdag 11 september (matinee) en donderdag 19 september (avond). Bij deze voorstellingen wordt de rol gespeeld door onze plaatsvervanger Sally Bowles, Nic Myers.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Cabaret meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor Cabaret in het LYRIC THEATRE

vandaag 20 jul 2024 19:30 vanaf 114,49€
maandag 22 jul 2024 19:30 vanaf 98,99€
dinsdag 23 jul 2024 19:30 vanaf 98,99€
woensdag 24 jul 2024 14:00 vanaf 98,99€ 19:30 vanaf 98,99€
donderdag 25 jul 2024 19:30 vanaf 98,99€
vrijdag 26 jul 2024 19:30 vanaf 113,49€

Goedkope tickets voor Cabaret

Ga in Londen naar Cabaret kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Cabaret! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Cabaret in Kit Kat Club at the Playhouse.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Cabaret in Kit Kat Club at the Playhouse.

Cabaret beoordelingen

4,8 uit 5 114 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Theatergangers (95%)