Lyric Theatre

29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB

Hadestown

Hadestown

4,8 34 beoordelingen van 34 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: zondag 5 januari 2025
 • Looptijd: 2hr 30min. Incl. 1 interval.
Tickets vanaf 28,49€
 • Informatie
 • Beoordelingen

Hadestown in Londen

Hadestown keert vijf jaar na de uitverkochte run in het National Theatre in 2018 terug naar Londen met een run in het Lyric Theatre begin 2024. Hadestown, een grote hit op Broadway, is zowel een Grammy- als een Tony Award-winnende musical die voortkwam uit een indietheaterproject en veelgeprezen album van Anaïs Mitchell. Het castalbum is nog steeds een van de meest gestreamde aller tijden, met tot nu toe meer dan 340 miljoen streams.

Hadestown, geregisseerd door Rachel Chavkin, begint in februari 2024 in het Lyric Theatre.

Wat is het plot van Hadestown ?

Hadestown onthult een frisse nieuwe versie van de oude Griekse mythe van Orpheus en Eurydice. Eurydice is een jong meisje dat honger lijdt en wanhopig op zoek is naar voedsel. Ze gaat werken in een helse nieuwe versie van de Griekse onderwereld om te ontsnappen aan haar straatarme leven. Maar de onderwereld is niet wat ze had verwacht, en wanneer haar al even straatarme vriend Orpheus haar komt redden, worden de zaken lastig. Volgens Forbes is dit 'Een epische viering van muziek, saamhorigheid en hoop'. De New York Times noemt het 'Weelderig'. Heerlijk. Zo goed als mogelijk in de gegeven omstandigheden.' Niet te missen!

De cast en het creatieve team voor de West End-première van Hadestown

De cast van West End bestaat uit Dónal Finn ( The Wheel of Time, Amazon, Grace Hodgett Young ( Sunset Boulevard, West End) als Eurydice, Grammy® Award-winnaar Zachary James ( The Addams Family, Broadway) als Hades, Melanie La Barrie ( & Juliet, West End) als Hermes en Gloria Onitiri ( Hadestown, National Theatre) als Persephone.

Bella Brown, Madeline Charlemagne en Allie Daniel spelen de Fates en Lauren Azania, Tiago Dhondt Bamberger, Beth Hinton-Lever, Waylon Jacobs en Christopher Short spelen de Workers, met Lucinda Buckley, Ryesha Higgs, Miriam Nyarko en Simon Oskarsson als Schommels.

Het creatieve team van Hadestown bestaat uit Cheography van Obie Award®-winnaar en Chita Rivera Award®-winnaar David Neumann, Tony Award®-winnaar Rachel Hauck voor Set Designer, viervoudig Tony® Award-genomineerde Michael Krass voor Costume Design, lichtontwerp van tweevoudig Tony Award®-winnaar Bradley King, Sound Design van Tony® Award-winnaars Nevin Steinberg en Jessica Paz, Music Supervision and Vocal Arrangements van Liam Robinson, Tony® Award-winnaars Michael Chorney en Todd Sickafoose voor arrangementen en orkestraties, en Ken Cerniglia voor dramaturgie. De casting voor de Londense productie is door Jacob Sparrow.

Koop kaartjes voor Hadestown

Onze website maakt het kopen van kaartjes voor Hadestown eenvoudig en snel. We sturen de kaartjes per e-mail zodat u deze op de dag zelf kunt laten zien op de locatie.

Officiële theatertickets voor Hadestown

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Lyric Theatre. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Hadestown, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Hadestown was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zondag 5 januari 2025

 • Looptijd:

  2hr 30min. Incl. 1 interval.

 • Leeftijdsbeperkingen

  Leeftijden 8+.

 • Belangrijke informatie

  Deze productie bevat overal stroboscoopeffecten.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Hadestown meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor Hadestown in het LYRIC THEATRE

vandaag 14 jun 2024 19:30 vanaf 28,49€
morgen 15 jun 2024 14:30 vanaf 28,49€ 19:30 vanaf 28,49€
zondag 16 jun 2024 15:00 vanaf 28,49€
dinsdag 18 jun 2024 19:30 vanaf 28,49€
woensdag 19 jun 2024 19:30 vanaf 28,49€
donderdag 20 jun 2024 14:30 vanaf 28,49€ 19:30 vanaf 28,49€

Hadestown beoordelingen

4,8 uit 5 34 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Tieners (91%)
 • Koppels (97%)
 • Theatergangers (97%)