London County Hall

Belvedere Road, London, SE1 7PB GB

Witness for the Prosecution by Agatha Christie

Witness for the Prosecution by Agatha Christie

4,7 201 beoordelingen van 201 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: zondag 30 maart 2025
 • Looptijd: 2hr 20min. Incl. 1 interval.
Tickets vanaf 21,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Witness for the Prosecution by Agatha Christie in Londen

U bent opgeroepen voor jurydienst...

Nu, in het zesde jaar, spreekt Witness for the Prosecution tot de verbeelding van duizenden; geboeid door het geval van Leonard Vole.

Zal Leonard, beschuldigd van de moord op een weduwe om haar rijkdom te erven, de schokkende getuigenverklaring overleven? Zal hij de jury, en jou, kunnen overtuigen van zijn onschuld en aan de strop van de beul kunnen ontsnappen?

Het publiek wordt op spannende wijze midden in de actie geplaatst, terwijl Agatha Christie's verhaal over gerechtigheid, passie en verraad zich om hen heen ontvouwt. De wendingen van de zaak spelen zich af in een spectaculaire rechtszaal, terwijl de aanklager met de verdediging strijdt en getuigen hun schokkende getuigenissen afleggen.

Officiële theatertickets voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van London County Hall. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zondag 30 maart 2025

 • Looptijd:

  2hr 20min. Incl. 1 interval.

 • Leeftijdsbeperkingen

  Leeftijden 10+. Ouderlijk toezicht geadviseerd. Baby's in de armen zijn niet toegestaan.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie in het LYRIC THEATRE

morgen 15 jun 2024 14:30 vanaf 24,99€
dinsdag 18 jun 2024 19:30 vanaf 21,49€
woensdag 19 jun 2024 19:30 vanaf 21,49€
donderdag 20 jun 2024 14:30 vanaf 21,49€ 19:30 vanaf 21,49€
vrijdag 21 jun 2024 19:30 vanaf 21,49€
zaterdag 22 jun 2024 14:30 vanaf 24,99€ 19:30 vanaf 21,49€

Goedkope tickets voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie

Ga in Londen naar Witness for the Prosecution by Agatha Christie kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie in London County Hall.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Witness for the Prosecution by Agatha Christie in London County Hall.

Witness for the Prosecution by Agatha Christie beoordelingen

4,7 uit 5 201 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Koppels (92%)
 • Theatergangers (96%)
Nieuwste recensies

Alle beoordelingen zijn van klanten die zijn uitgenodigd om een beoordeling achter te laten nadat ze Witness for the Prosecution by Agatha Christie hebben gezien.

Let op: de onderstaande recensies zijn afkomstig van een oude productie van Witness for the Prosecution by Agatha Christie.

geverifieerde beoordeling

Spannend van begin tot einde.

Wie graag in een echte rechtbank zetelt als jury of toeschouwer daar zeg ik tegen ga.super entertainend van begin tot einde.De engelse taal is met headset super te begrijpen.Er zijn ook geen slechte plaatsen.

A Beoordeeld op 02 oktober 2019 door
St Job In T Goor Belgie, Belgium