Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB

My Neighbour Totoro

My Neighbour Totoro

4,9 21 beoordelingen van 21 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking van: zaterdag 1 maart 2025
  Boeking tot: zondag 2 november 2025
 • Looptijd: 2hr 40min. Incl. 1 interval.
Tickets vanaf 35,99€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

My Neighbour Totoro in Londen

Dit is de terugkeer van het Japanse creatieve talent bij Studio Ghibli's My Neighbour Totoro. De Royal Shakespeare Company en uitvoerend producent Joe Hisaishi presenteren met veel plezier een prachtig coming of age-verhaal dat je van begin tot eind volledig geboeid zal zien.

Waarom je My Neighbour Totoro moet zien

 • Deze productie heeft sinds de opening vijf WhatsOnStage- en Olivier Awards gewonnen.
 • Dit is een toneelstuk boordevol levendige beelden en prachtige personages, inclusief het poppenspel dat wordt uitgevoerd om de iconische Totoro tot leven te brengen!
 • My Neighbor Totoro spreekt een publiek van alle leeftijden aan.

Alles over My Neighbour Totoro

Dit is een bewerking van de populaire animatiefilm uit 1988 van Hayao Miyazaki. Het is op het podium gebracht door de oorspronkelijke componist Joe Hisaishi en het is een frisse nieuwe bewerking van de Royal Shakespeare Company. Het is geschreven door toneelschrijver Tom Morton-Smith.

We gaan ervan uit dat dit een groot succes zal worden, dus zorg ervoor dat je op tijd je kaartjes koopt.

Het verhaal van My Neighbour Totoro

'Betoverend', zo wordt dit mooie verhaal genoemd. Het duikt in de fantasiewereld van de kindertijd en onderzoekt de transformerende kracht van de menselijke verbeelding. En het volgt twee zussen, Satsuki en Mei, tijdens een magische zomer.

De moeder van de meisjes herstelt van een ziekte in een plattelandsziekenhuis. Hun vader verhuist ze naar een landelijk gebied, zodat ze dichter bij haar kunnen zijn. Langzaam ontdekken de meisjes hun omgeving. De jongere zus Mei komt verbazingwekkende boswezens tegen en de oude beschermer van het bos, die ze Totoro noemt. Haar zus gelooft haar eerst niet, maar al snel beleven ze allebei spannende avonturen met hun nieuwe buren. Samen worden de zussen getransporteerd naar een eeuwenoud rijk van geesten, sprites en natuurlijke wonderen.

My Neighbour Totoro biedt het publiek een magische reis naar de wonderen van de kinderverbeelding en de schoonheid van vriendschap. Een van de meest besproken shows die de stad de afgelopen jaren heeft bezocht, wees getuige van de adembenemende ervaring van deze show!

Officiële theatertickets voor My Neighbour Totoro

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Gillian Lynne Theatre. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor My Neighbour Totoro, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor My Neighbour Totoro was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking van:

  zaterdag 1 maart 2025

 • Boeking tot:

  zondag 2 november 2025

 • Looptijd:

  2hr 40min. Incl. 1 interval.

 • Leeftijdsbeperkingen

  Leeftijden 6+. Jongere gasten zijn welkom, hoewel de productie niet geschikt is voor kinderen onder de 4 jaar (inclusief babes in arms). Kinderen moeten hun eigen stoel bezetten. Onder de 16 jaar moeten ze begeleid worden door een volwassene. Alle gasten, ongeacht hun leeftijd, moeten in het bezit zijn van een geldig ticket.

 • Belangrijke informatie

  De show bevat thema's van een zieke ouder in het ziekenhuis. Muziek en geluidseffecten kunnen soms luid zijn en mogelijk eng voor sommige jongere kinderen.

  Jongere gasten zijn welkom, hoewel de productie niet geschikt is voor kinderen jonger dan 4 jaar (inclusief babes in arms). Kinderen moeten hun eigen stoel bezetten. Onder de 16 jaar moeten ze begeleid worden door een volwassene. Alle gasten, ongeacht hun leeftijd, moeten in het bezit zijn van een geldig ticket.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor My Neighbour Totoro meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor My Neighbour Totoro in het LYRIC THEATRE

zaterdag 8 mrt 2025 19:00 vanaf 105,99€
maandag 10 mrt 2025 19:00 vanaf 41,99€
dinsdag 11 mrt 2025 19:00 vanaf 41,99€
woensdag 12 mrt 2025 19:00 vanaf 41,99€
donderdag 13 mrt 2025 19:00 vanaf 55,99€
vrijdag 14 mrt 2025 19:00 vanaf 42,49€

Goedkope tickets voor My Neighbour Totoro

Ga in Londen naar My Neighbour Totoro kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor My Neighbour Totoro! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor My Neighbour Totoro in Gillian Lynne Theatre.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor My Neighbour Totoro in Gillian Lynne Theatre.

My Neighbour Totoro beoordelingen

4,9 uit 5 21 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Families (95%)
 • Tieners (86%)
 • Koppels (86%)
 • Theatergangers (90%)