Noel Coward Theatre

85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB

Dr. Strangelove

Dr. Strangelove

 • Boeking van: dinsdag 8 oktober 2024
  Boeking tot: zaterdag 21 december 2024
 • Met: Steve Coogan
Tickets vanaf 35,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten

Dr. Strangelove in Londen

Met:

Steve Coogan

Zevenvoudig BAFTA Award-winnaar Steve Coogan schittert in de allereerste bewerking van Stanley Kubricks iconische Dr. Strangelove. Dit gitzwarte komische meesterwerk, over een malafide Amerikaanse generaal die een nucleaire crisis veroorzaakt, wordt op het podium gebracht door Armando Iannucci en Sean Foley, in een explosief grappige satire van wederzijds verzekerde vernietiging.

Officiële theatertickets voor Dr. Strangelove

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Noel Coward Theatre. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Dr. Strangelove, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Dr. Strangelove was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking van:

  dinsdag 8 oktober 2024

 • Boeking tot:

  zaterdag 21 december 2024

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Dr. Strangelove meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor Dr. Strangelove in het LYRIC THEATRE

dinsdag 8 okt 202419:30
woensdag 9 okt 202419:30
donderdag10 okt 202419:30
vrijdag11 okt 202419:30
zaterdag12 okt 202414:30
zaterdag12 okt 202419:30

Goedkope tickets voor Dr. Strangelove

Ga in Londen naar Dr. Strangelove kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Dr. Strangelove! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Dr. Strangelove in Noel Coward Theatre.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Dr. Strangelove in Noel Coward Theatre.