104 St Martin's Lane, London, WC2N 4BG GB Deze voorstelling is nu afgelopen.
Deze voorstelling is nu afgelopen.
Blithe Spirit

Blithe Spirit

4,7/5 - Op basis van 85 beoordelingen
  • Met: Jennifer Saunders

Over Blithe Spirit

Tijden voorstelling
ma - 19:30
di - 19:30
wo - 19:30
do 14:30 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo - -
Met:

Jennifer Saunders

Blithe Spirit Beschrijving

Om van dichtbij een medium te kunnen observeren voor een geplande roman, nodigen schrijver Charles Condomine (Charles Edwards) en zijn vrouw Ruth (Janie Dee) het bevriende echtpaar Bradman uit voor het diner en een seance met de plaatselijke helderziende Madame Arcati (Angela Lansbury), in de overtuiging dat ze een bedriegster is.

Dat verandert wanneer de geest van zijn eerste vrouw Elvira wordt opgeroepen. Elvira blijft in de dagen die volgen langer dan gewenst en drijft een wig tussen Charles en zijn tweede vrouw, die het aanvankelijk niet gelooft en vervolgens jaloers wordt. De ruziënde echtgenotes, geest en sterveling, proberen het leven van Charles en dat van de ander te saboteren. Maar wie zal er slagen?

Na een afwezigheid van bijna 40 jaar is de markante actrice Angela Lansbury terug op de Londense planken en werkt ze weer samen met de befaamde regisseur Michael Blakemore om wederom te schitteren in haar met een Tony Award bekroonde Broadway-rol als Madame Arcati in Blithe Spirit.

De eerste voorstelling vindt plaats op 18 maart 2014 in het Gielgud Theatre en er zijn voorvertoningen vanaf 1 maart. In deze nieuwe productie van Noël Cowards scherpe komedie over sociale zeden spelen ook Janie Dee en Charles Edwards.