Theatre Royal Haymarket

8 Haymarket, London, SW1Y 4HT GB

Special Offer
A View from The Bridge

A View from The Bridge

 • Boeking van: donderdag 23 mei 2024
  Boeking tot: zaterdag 3 augustus 2024
 • Looptijd: TBC
 • Met: Callum Scott Howells, Kate Fleetwood, Dominic West
Tickets vanaf 29,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten

A View from The Bridge in Londen

Met:

Callum Scott Howells, Kate Fleetwood, Dominic West

In een nieuwe heropleving van A View from the Bridge, een toneelstuk dat algemeen wordt erkend als een van de grootste werken uit het Amerikaanse theater van de 20e eeuw, spelen de uitstekende Dominic West en Callum Scott Howells een welverdiende transfer naar Londen. Nadat Arthur Millers toneelstuk uit 1955 in Bath een maand lang uitverkocht was, zal het de destructieve aard van obsessieve liefde opnieuw onthullen.

A View from the Bridge - Het verhaal

Dit is wat er gebeurt als de Italiaans-Amerikaanse havenarbeider Eddie twee neven uit Sicilië, Marco en Rodolpho, in zijn huis verwelkomt. Wanneer Rodolpho en Eddie's nichtje Catherine verliefd worden, komt er een tragische reeks gebeurtenissen in beweging terwijl Eddie worstelt met zijn eigen gevoelens voor het meisje.

Officiële theatertickets voor A View from The Bridge

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Theatre Royal Haymarket. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor A View from The Bridge, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor A View from The Bridge was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking van:

  donderdag 23 mei 2024

 • Boeking tot:

  zaterdag 3 augustus 2024

 • Looptijd:

  TBC

 • Leeftijdsbeperkingen

  12+

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor A View from The Bridge meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor A View from The Bridge in het LYRIC THEATRE

woensdag22 mei 202419:30
donderdag23 mei 202414:30
donderdag23 mei 202419:30
vrijdag24 mei 202419:30
zaterdag25 mei 202414:30
zaterdag25 mei 202419:30

Goedkope tickets voor A View from The Bridge

Ga in Londen naar A View from The Bridge kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor A View from The Bridge! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor A View from The Bridge in Theatre Royal Haymarket.

 
Special Offer

Exclusieve kortingen op geselecteerde tickets voor A View From The Bridge