Rosebery Avenue, London, EC1R 4TN GB Deze voorstelling is nu afgelopen.
Deze voorstelling is nu afgelopen.
Singin' In The Rain

Singin' In The Rain

4,8/5 - Op basis van 36 beoordelingen

Over Singin' In The Rain

Tijden voorstelling
ma - -
di - 19:30
wo 14:30 19:30
do - 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo 16:00 -

Singin' In The Rain Beschrijving

Singin’ in the Rain – Een fantastische choreografie vol klassiekers.

Singin’ in the Rain is waarschijnlijk een van de krachtigste "feel-good"-shows op West End, vol verfijnde muziek, ongelooflijke choreografie en actie. Als u ooit gefantaseerd heeft om te dansen zoals de Hollywoodsterren Gene Kelly en Debbie Reynolds, dan zult u onmiddellijk verliefd worden op deze prachtige productie die gebaseerd is op de originele zwart-wit film, een echte klassieker. Als u al hield van de film, dan zal de live actie op het podium u helemaal betoveren!

Het verhaal neemt u mee naar de jaren 1920, toen er nog tot in de vroege uurtjes de Charleston werd gedanst. Het tijdperk van de stomme films is bijna ten einde, wat het einde zou betekenen voor de filmster Don Lockwood en zijn medespeelster, de gemene, manipulatieve en ronduit smerige Lina Lamont met haar onaangename krasserige stem. Lina weet dat het niet lang meer zal duren voordat ze uit het beeld zal verdwijnen, en ze is er woedend over. Gelukkig voor haar heeft Kathy, een jong koormeisje dat houdt van Don, een prachtige stem en zou deze ramp kunnen vermijden.

Zal de liefde tussen Don en Kathy standhouden of zal Lina Lamont de strijd winnen? Het verhaal ontpopt zich tegen een achtergrond van ingewikkelde, vaardige, wonderbaarlijke en elegante dans die het publiek avond na avond verstomd laat staan, een feest van kleuren, muziek en dans, die u naar adem laat snakken. Deze productie van Jonathan Church zit boordevol melodieën die u uit de film kent, waaronder Good Morning, Make ‘em Laugh en Moses Supposes. Voeg hieraan de meesterlijke choreografie van Andrew Wright en het prachtige decorontwerp van Simon Higlett aan toe en u krijgt een theaterervaring die u nooit zult vergeten.