The Bridge Theatre

3 Potters Fields Park, London, SE1 2SG GB

-68%
Guys and Dolls

Guys and Dolls

4,8 117 beoordelingen van 117 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: zaterdag 4 januari 2025
 • Looptijd: 2hr 50min. Incl. 1 interval.
Tickets vanaf 17,99€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Guys and Dolls in Londen

The Bridge transformeert voor een van de grootste musicals aller tijden. Laat je meevoeren naar de straten van Manhattan in Guys and Dolls, geregisseerd door Nicholas Hytner.

Met de Broadway-klassiekers: Luck Be a Lady, Sit Down You Are Rocking The Boat, Adelaide's Lament, Guys & Dolls en meer. Met Daniel Mays, Cedric Neal, Andrew Richardson, Celinde Schoenmaker en Marisha Wallace.

Ga midden in de actie staan en beweeg je over het podium met IMMERSIVE TICKETS. Of ga met SEAT TICKETS rond de zaal zitten, waar je nooit meer dan vier rijen verwijderd bent van de actie van het podiumgebied.

Kan ik mijn tas meenemen naar het theater?

Vanwege de aard van deze productie moet iedereen met een staankaart voor Guys & Dolls alle jassen en tassen achterlaten in de gratis aanwezige garderobe. Dit is voor de veiligheid en het comfort van alle leden van het publiek, de cast en het gezelschap. We raden u aan om minimaal 45 minuten vóór aanvang van de show aanwezig te zijn, zodat u tijd heeft om uw jassen en tassen af te geven.

Neem geen grotere tassen, bagage, vouwfietsen of e-scooters mee, aangezien wij deze niet veilig kunnen stallen. De dichtstbijzijnde openbare fietsenstallingen bevinden zich bij The Real Greek, links van onze locatie, buiten Prosecco House, rechts van onze locatie, of op Tooley Street.

Officiële theatertickets voor Guys and Dolls

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van The Bridge Theatre. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Guys and Dolls, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Guys and Dolls was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zaterdag 4 januari 2025

 • Looptijd:

  2hr 50min. Incl. 1 interval.

 • Leeftijdsbeperkingen

  Leeftijden 5+. Kinderen onder de 12 jaar zijn niet toegestaan in de staanplaatsen. Kinderen onder de 16 jaar moeten in de sta- of zitgedeelten begeleid worden door een volwassene. Kinderen van 5 tot en met 11 jaar moeten samen met een volwassene toekijken vanaf een stoel. Kinderen onder de 5 jaar worden niet toegelaten.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Guys and Dolls meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor Guys and Dolls in het LYRIC THEATRE

vandaag 20 jul 2024 19:30 vanaf 27,99€
maandag 22 jul 2024 19:30 vanaf 27,49€ Aanbiedingen
dinsdag 23 jul 2024 19:30 vanaf 17,99€ Aanbiedingen
woensdag 24 jul 2024 19:30 vanaf 17,99€ Aanbiedingen
donderdag 25 jul 2024 14:30 vanaf 27,99€ Aanbiedingen 19:30 vanaf 17,99€ Aanbiedingen
vrijdag 26 jul 2024 19:30 vanaf 23,99€ Aanbiedingen

Goedkope tickets voor Guys and Dolls

Ga in Londen naar Guys and Dolls kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Guys and Dolls! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Guys and Dolls in The Bridge Theatre.

 
Special Offer

Bespaar tot 68% op geselecteerde tickets voor Guys and Dolls

Guys and Dolls beoordelingen

4,8 uit 5 117 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Tieners (85%)
 • Koppels (91%)
 • Theatergangers (99%)