Apollo Theatre

31 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB

Fawlty Towers

Fawlty Towers

 • Boeking van: zaterdag 4 mei 2024
  Boeking tot: zaterdag 28 september 2024
Tickets vanaf 28,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten

Fawlty Towers in Londen

Bijna 50 jaar geleden dat de 'Greatest British sitcom aller tijden' (Radio Times) voor het eerst op onze tv-schermen verscheen, is nu een gloednieuw toneelstuk, aangepast door komedielegende John Cleese en geregisseerd door Caroline Jay Ranger.

Met Adam Jackson-Smith als de onnavolgbare Basil, Anna-Jane Casey als de iconische Sybil en Paul Nicholas als de stuntelige majoor, neemt deze 18-koppige cast het op tegen de iconische personages in Torquay's meest chaotische hotel – Fawlty Towers !

Met je favoriete scènes uit de twaalf onvergetelijke afleveringen van de sitcom is dit echt het toneelkomedie-evenement van het jaar!

Officiële theatertickets voor Fawlty Towers

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Apollo Theatre. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Fawlty Towers, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Fawlty Towers was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking van:

  zaterdag 4 mei 2024

 • Boeking tot:

  zaterdag 28 september 2024

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Fawlty Towers meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor Fawlty Towers in het LYRIC THEATRE

zaterdag 4 mei 202419:30
dinsdag 7 mei 202419:30
woensdag 8 mei 202414:30
woensdag 8 mei 202419:30
donderdag 9 mei 202414:30
donderdag 9 mei 202419:30

Goedkope tickets voor Fawlty Towers

Ga in Londen naar Fawlty Towers kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Fawlty Towers! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Fawlty Towers in Apollo Theatre.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Fawlty Towers in Apollo Theatre.