Trafalgar Theatre

14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB

A Mirror

A Mirror

4,7/5 - Op basis van 22 beoordelingen
van 22 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: woensdag 15 mei 2024
 • Looptijd: 2 hours (no interval)
 • Met: Jonny Lee Miller
Tickets vanaf 42,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

A Mirror in Londen

Met:

Jonny Lee Miller

Je bent uitgenodigd om de bruiloft van Leyla en Joel te vieren.

Bekroonde acteurs Jonny Lee Miller (Trainspotting, Elementary) en Tanya Reynolds (Sex Education, Scenes with Girls) schitteren in de "buitengewone en betoverende" A Mirror , die naar het Londense West End komt na een uitverkochte run in het Almeida Theatre.

Zou de gemeente alstublieft willen opstaan en de eed van trouw afleggen?

Schrijver Sam Holcroft (Rules for Living, Edgar & Annabel voor The National Theatre) en regisseur Jeremy Herrin (Best of Enemies, People, Places and Things) nemen het publiek mee op een verrassende, onderhoudende en tot nadenken stemmende reis. Als creativiteit en corruptie botsen, wie beslist dan wat kunst is en wat waarheid?

Geoffrey Streatfeild keert terug in de rol van Bax, en BIFA-winnaar en BAFTA-genomineerde Samuel Adewunmi zal de rol van Adem spelen.

Mis dit spannende en "briljant ondeugende" nieuwe spel niet, dat een strikt beperkt seizoen duurt. Vanaf 22 januari in het Trafalgar Theater.

Toegang tot optredens
Audiobeschreven optreden - Woensdag 6 maart 2024 14.30 uur
Ondertiteld optreden - woensdag 13 maart 2024 14.30 uur

Officiële theatertickets voor A Mirror

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Trafalgar Theatre. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor A Mirror, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor A Mirror was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  woensdag 15 mei 2024

 • Looptijd:

  2 hours (no interval)

 • Leeftijdsbeperkingen

  14+

 • Belangrijke informatie

  Laatkomers worden niet toegelaten. Als u in de voorste vijf rijen van de kramen zit, wordt u mogelijk gevraagd om gratis tassen in de garderobe achter te laten.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor A Mirror meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor A Mirror in het LYRIC THEATRE

vandaag19 apr 202419:30
morgen20 apr 202414:30
morgen20 apr 202419:30

Goedkope tickets voor A Mirror

Ga in Londen naar A Mirror kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor A Mirror! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor A Mirror in Trafalgar Theatre.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor A Mirror in Trafalgar Theatre.

A Mirror beoordelingen

4,7 uit 5 Op basis van 22 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Theatergangers (95%)