Portugal Street, London, WC2A 2HT GB
Deze voorstelling is nu afgelopen.
Everybody's Talking About Jamie

Everybody's Talking About Jamie

4,7/5 - Op basis van 231 beoordelingen
van 231 geverifieerde beoordelingen
Deze voorstelling is nu afgelopen.
Hou me op de hoogte

Laat me weten wanneer tickets voor Everybody's Talking About Jamie in de verkoop zijnLet me know when.

 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Everybody's Talking About Jamie in Londen

Jamie New is zestien en woont op een gemeentelijk landgoed in Sheffield. Jamie past er niet helemaal bij. Jamie is doodsbang voor de toekomst. Jamie wordt een sensatie. Gesteund door zijn briljante, liefhebbende moeder en omringd door zijn vrienden, overwint Jamie vooroordelen, verslaat hij de pestkoppen en stapt hij uit de duisternis, in de schijnwerpers. Deze 'grappige, schandalige, ontroerende' (Daily Telegraph), muzikale sensatie moet door het hele gezin worden ervaren en mag niet worden gemist!

Op een originele partituur van pakkende popdeuntjes die 'het dak van het theater zullen doen blazen' (Mail on Sunday) door lead singer-songwriter van The Feeling, Dan Gillespie Sells en schrijver Tom MacRae (Doctor Who). Gechoreografeerd door Sadler's Wells Associate Artist Kate Prince (Into The Hoods, Some Like It Hip Hop, SYLVIA, Message In A Bottle). Deze 'vonkende coming-of-age musical' (The Times) zal iedereen nog jaren over Jamie laten praten.

Zestien: de rand van de mogelijkheid. Tijd om uw dromen waar te maken.

Officiële theatertickets voor Everybody's Talking About Jamie

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Peacock Theatre. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Everybody's Talking About Jamie, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Everybody's Talking About Jamie was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zaterdag 23 maart 2024

 • Looptijd:

  2h 40m (incl. interval)

 • Leeftijdsbeperkingen

  Standaard niet onder de 5 jaar. Aanbevolen 12+ en ouderlijke discretie geadviseerd – de show bevat grof taalgebruik en milde seksuele verwijzingen

 • Belangrijke informatie

  Bevat: Waas, zwaailichten, grof taalgebruik en milde seksuele verwijzingen.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Everybody's Talking About Jamie meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Goedkope tickets voor Everybody's Talking About Jamie

Ga in Londen naar Everybody's Talking About Jamie kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Everybody's Talking About Jamie! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Everybody's Talking About Jamie in Peacock Theatre.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Everybody's Talking About Jamie in Peacock Theatre.

Everybody's Talking About Jamie beoordelingen

4,7 uit 5 Op basis van 231 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Tieners (90%)
 • Koppels (86%)
 • Theatergangers (91%)
Nieuwste recensies

Let op: de onderstaande recensies zijn afkomstig van een oude productie van Everybody's Talking About Jamie.

Fantastiche show!

Beoordeeld op 21 juli 2019 door , Schilde, Belgium

Topmusical! Hartverwarmend!

Leuke muziek, goed gezongen en geacteerd, mooi verhaal, modern!

Beoordeeld op 15 december 2017 door , Amsterdam, Netherlands