Royal Opera House

Bow Street, London, WC2E 9DD GB

Carmen

Carmen

2,5/5 - Op basis van 2 beoordelingen
van 2 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: vrijdag 31 mei 2024
 • Looptijd: 3hrs 10mins (incl. interval)
Tickets vanaf 239,99€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Carmen in Londen

Carmen is het bekendste werk van de Franse componist Georges Bizet, en een van de beroemdste opera's in de hele kunstvorm. Nummers als de Habanera en het Toreadorlied zijn als weinig anders tot het populaire bewustzijn doorgedrongen. De onstuimige combinatie van passie, sensualiteit en geweld van de opera bleek aanvankelijk te veel voor het podium, en werd bij de première in 1875 een kritieke mislukking. Bizet stierf kort daarna en heeft nooit gehoord van het spectaculaire succes dat zijn Carmen zou behalen: de opera is alleen al in Covent Garden meer dan vijfhonderd keer opgevoerd.

Deze immer populaire opera krijgt een frisse kijk in Barrie Kosky's zeer fysieke productie, oorspronkelijk gemaakt voor de Opera van Frankfurt. De Australische regisseur is een van 's werelds meest gewilde operaregisseurs, wiens Royal Opera-debuut met Sjostakovitsj' The Nose in 2016 met veel enthousiasme werd begroet. Voor Carmen heeft hij een verre van traditionele versie bedacht, waarin muziek is verwerkt die door Bizet voor de partituur is geschreven maar die normaal gesproken niet wordt gehoord, en die een nieuwe stem geeft aan het eindeloos fascinerende centrale karakter van de opera.

De jonge soldaat Don José wil trouwen met Micaëla, een meisje uit zijn geboortedorp. Maar wanneer hij de sensuele en fel onafhankelijke Carmen ontmoet, offert hij alles op om bij haar te kunnen zijn.

Carmen raakt Don José beu en wordt verliefd op Escamillo. Don José kan het niet verdragen dat ze hem verlaat en spoort Carmen op...

Officiële theatertickets voor Carmen

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Royal Opera House. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Carmen, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Carmen was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  vrijdag 31 mei 2024

 • Looptijd:

  3hrs 10mins (incl. interval)

 • Leeftijdsbeperkingen

  8+

 • Belangrijke informatie

  Deze productie bevat thema's van seksuele aard en gematigd geweld. Gezongen in het Frans met Engelse boventiteling.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Carmen meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijden voorstelling
ma - -
di - 19:00
wo 12:00 -
do - -
vr - 19:00
za - 19:00
zo - -

Goedkope tickets voor Carmen

Ga in Londen naar Carmen kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Carmen! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Carmen in Royal Opera House.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Carmen in Royal Opera House.

Carmen beoordelingen

2,5 uit 5 Op basis van 2 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor: