@sohoplace

2 Soho Place, London, WC2H 8LS GB

-27%
The Little Big Things

The Little Big Things

5/5 - Op basis van 13 beoordelingen
van 13 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: zaterdag 2 maart 2024
 • Looptijd: 2h 20m (incl. interval)
Tickets vanaf 64,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

The Little Big Things in Londen

Een buitengewoon waargebeurd verhaal over een gewoon gezin.

Wanneer één moment alles verandert, raakt Henry's familie verdeeld tussen een verleden dat ze niet langer herkennen, en een toekomst die ze nooit hadden kunnen voorzien.

Kunnen mama en papa zijn drie broers bijeenbrengen; terwijl het gezin aan een reis begint om het onvoorstelbare te overwinnen?

Gebaseerd op de bestverkopende autobiografie van Henry Fraser in de Sunday Times, is The Little Big Things een nieuwe Britse musical met een explosieve theatrale pop-soundtrack in een wereldpremièreproductie.

Deze opbeurende en kleurrijke nieuwe musical is een levensbevestigende herinnering aan de transformatieve kracht van het gezin, en hoe soms de kleine dingen er het meest toe doen.

Henry Fraser, een fervent sporter en academiespeler met een vooraanstaande rugbyclub, veranderde voor altijd toen hij in 2009 een duikongeval kreeg. Vanaf dat moment had hij een nieuw leven als tetraplegie en nieuwe omstandigheden om te accepteren en zich aan aan te passen. Henry's verzet en vastberadenheid om tegen de verwoestende verwachtingen in te floreren, leidden ertoe dat hij een jaar eerder dan voorspeld het ziekenhuis verliet. Tegenwoordig is hij een succesvol kunstenaar, inspirerend spreker en bestsellerauteur.

Toegang tot optredens
Woensdag 7 februari 19.30 uur – BSL-optreden
Vrijdag 23 februari 19.30 uur – Uitvoering met ondertiteling

Om zitplaatsen met toegang te reserveren, kunt u contact opnemen met de locatie door te bellen naar 0330 333 5963 of door een e-mail te sturen naar access@nimaxtheatres.com.

Officiële theatertickets voor The Little Big Things

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van @sohoplace. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor The Little Big Things, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor The Little Big Things was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zaterdag 2 maart 2024

 • Looptijd:

  2h 20m (incl. interval)

 • Belangrijke informatie

  Let op: deze productie bevat zwaailichten, nevel, harde geluiden en stevig taalgebruik.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor The Little Big Things meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijden voorstelling
ma - 19:30
di - 19:30
wo - 19:30
do 14:30 19:30
vr - 19:30
za 14:30 19:30
zo - -

Goedkope tickets voor The Little Big Things

Ga in Londen naar The Little Big Things kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor The Little Big Things! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor The Little Big Things in @sohoplace.

 
London Theatre Week

Bespaar tot 27% op geselecteerde tickets voor The Little Big Things

The Little Big Things beoordelingen

5 uit 5 Op basis van 13 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Iedereen (100%)
 • Families (100%)
 • Tieners (100%)
 • Koppels (100%)
 • Theatergangers (100%)