Hammersmith Apollo (Eventim)

2 Queen Caroline Street, London, W6 9QH GB

Shrek The Musical

Shrek The Musical

4,5/5 - Op basis van 134 beoordelingen
van 134 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking van: vrijdag 19 juli 2024
  Boeking tot: zondag 5 januari 2025
Tickets vanaf 28,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Shrek The Musical in Londen

Je hoeft niet ver weg te gaan om een onvergetelijke ervaring te beleven bij het legendarische Eventim Apollo in Londen; Shrek the Musical – een spectaculaire toneelbewerking van de blockbuster.

Sluit je aan bij Shrek (Antony Lawrence) en Donkey (Brandon Lee Sears) op hun onverschrokken reis om de mooie, maar vervloekte prinses Fiona (Joanne Clifton) te redden uit een kasteel dat wordt beschermd door een angstaanjagende vuurspuwende draak (Cherece Richards). Vergeet de Hollywood-eindes, dit verhaal is wat er gebeurt als freaks sprookjes maken!

Met een productie zo scherp als een oneliner, zorgt Shrek the Musical voor ogre-sized plezier. Het combineert moeiteloos lachwekkende komedie, opzwepende dansnummers en een kernboodschap van zelfacceptatie – wat bewijst dat 'mooi niet altijd mooi is'.

Als u slechts 6 weken naar Londen gaat, mis dan uw kans niet om het hele gezin bij elkaar te brengen voor een onvergetelijk avondje uit. Je zou niet willen dat dit bekroonde verhaal verandert in een verhaal vol spijt.

Officiële theatertickets voor Shrek The Musical

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van Hammersmith Apollo (Eventim). Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Shrek The Musical, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Shrek The Musical was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking van:

  vrijdag 19 juli 2024

 • Boeking tot:

  zondag 5 januari 2025

 • Leeftijdsbeperkingen

  14 jaar en jonger onder begeleiding van een volwassene. Onder de 3 jaar niet toegestaan.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Shrek The Musical meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijden voorstelling
ma - -
di - -
wo - 19:00
do 14:30 19:00
vr - 19:30
za - -
zo - -

Volgende uitvoeringen voor Shrek The Musical in het LYRIC THEATRE

vrijdag19 jul 202419:30
zaterdag20 jul 202414:30
zaterdag20 jul 202419:30
zondag21 jul 202414:30
maandag22 jul 202419:30
woensdag24 jul 202419:30

Goedkope tickets voor Shrek The Musical

Ga in Londen naar Shrek The Musical kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Shrek The Musical! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Shrek The Musical in Hammersmith Apollo (Eventim).

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Shrek The Musical in Hammersmith Apollo (Eventim).

Shrek The Musical beoordelingen

4,5 uit 5 Op basis van 134 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Families (98%)
 • Koppels (81%)
 • Theatergangers (81%)