London Palladium

8 Argyll Street, London, W1F 7TF GB

Hello Dolly

Hello Dolly

5 23 beoordelingen van 23 geverifieerde beoordelingen
 • Boeking tot: zaterdag 14 september 2024
 • Looptijd: 2hr 25min. Incl. 20min interval.
 • Met: Imelda Staunton
Tickets vanaf 21,49€
 • Informatie
 • Goedkope kaarten
 • Beoordelingen

Hello Dolly in Londen

Met:

Imelda Staunton

Imelda Staunton is terug waar ze thuishoort in Hello, Dolly! volgende zomer, als een van de meest iconische musicals aller tijden naar het London Palladium komt. Met een onvergetelijke score van de legendarische Jerry Herman, Hello, Dolly! zal op zaterdag 6 juli 2024 beginnen met optredens in The London Palladium voor een strikt beperkt seizoen van 10 weken.

Multi Olivier en BAFTA Award-winnende Imelda Staunton speelt de bemoeizuchtige socialite die koppelaarster is geworden Dolly Levi, terwijl ze naar Yonkers, New York reist om een match te vinden voor de gierige, ongehuwde 'half miljonair' Horace Vandergelder. Maar alles verandert als ze besluit dat de volgende match die ze moet maken voor haarzelf is.

Met muziek en teksten van Jerry Herman ( La Cage aux Folles, Mack en Mabel, Mame ) en boek van Michael Stewart ( 42nd Street, Mack en Mabel, Barnum ), Hello, Dolly! is een van de meest iconische musicals aller tijden. De tijdloze partituur van Jerry Herman omvat 'Put On Your Sunday Clothes', 'Ribbons Down My Back', 'Before the Parade Passes By', 'Elegance', 'It Only Takes a Moment' en natuurlijk 'Hello, Dolly!'.

Deze gloednieuwe productie herenigt Imelda met regisseur Dominic Cooke, na hun spectaculaire, veelgeprezen productie van Stephen Sondheims Follies in het National Theatre.

Officiële theatertickets voor Hello Dolly

Ons centrale reserveringssysteem verbindt u rechtstreeks met het kassasysteem van London Palladium. Wij bieden live en volledige beschikbaarheid van tickets voor Hello Dolly, van VIP en premium tot kortingstickets, zodat u de perfecte tickets voor uw budget kunt kiezen. Kies uw zitplaatsen uit ons interactieve plattegrond en ontvang uw theatertickets direct na uw boeking per e-mail. Presenteer eenvoudigweg uw e-tickets bij het theater op de dag zelf en ervaar wat Londen en West End het beste te bieden hebben: de magie van theater. Kaarten kopen voor Hello Dolly was nog nooit zo eenvoudig.

Informatie over tickets

 • Boeking tot:

  zaterdag 14 september 2024

 • Looptijd:

  2hr 25min. Incl. 20min interval.

 • Leeftijdsbeperkingen

  Leeftijden 4+. Geen kinderen onder de 4 jaar toegelaten. Stoelverhogers zijn om gezondheids- en veiligheidsredenen niet toegestaan op de niveaus Royal Circle en Grand Circle.

 • Annuleringen en restituties

  Eenmaal geboekt, zijn tickets voor Hello Dolly meestal niet inwisselbaar en niet-restitueerbaar volgens onze algemene voorwaarden. In de praktijk zullen wij echter ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, zolang wij hiervan minimaal 48 uur vóór de voorstelling op de hoogte worden gesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volgende uitvoeringen voor Hello Dolly in het LYRIC THEATRE

vandaag 20 jul 2024 19:30 vanaf 28,99€
maandag 22 jul 2024 19:30 vanaf 21,49€
dinsdag 23 jul 2024 19:30 vanaf 21,49€
woensdag 24 jul 2024 14:30 vanaf 28,99€ 19:30 vanaf 21,49€
donderdag 25 jul 2024 19:30 vanaf 21,49€
vrijdag 26 jul 2024 19:30 vanaf 21,49€

Goedkope tickets voor Hello Dolly

Ga in Londen naar Hello Dolly kijken! We kunnen u helpen om tot 70% te besparen op tickets voor Hello Dolly! Als u op zoek bent naar goedkope theatertickets raadpleeg dan onze laatste aanbiedingen voor Hello Dolly in London Palladium.

Er zijn momenteel geen speciale aanbiedingen, maar we hebben nog steeds geweldige ticketprijzen voor Hello Dolly in London Palladium.

Hello Dolly beoordelingen

5 uit 5 23 beoordelingen

Wat kunt u verwachten:

Acteerwerk
Muziek
Kostuums
Verhaal
Belichting
 • Aanbevolen voor:
 • Koppels (91%)
 • Theatergangers (100%)